снимка Изправи се.БГ“Столична община насъсква граждани срещу собственици на парцели и

...
снимка Изправи се.БГ“Столична община насъсква граждани срещу собственици на парцели и
Коментари Харесай

Мая Манолова обвини Фандъкова, че насъсква софиянци срещу собственици на терени и инвеститори

снимка „ Изправи се.БГ “

Столична община насъсква жители против притежатели на имоти и жители против вложители. Кметът Йорданка Фандъкова по този начин обслужват ползите на кръг, обвързван със ГЕРБ, съобщи Мая Манолова на митинг в столичния квартал „ Дианабад “.

Лидерът на „ Изправи се.БГ “ дефинира това като „ долна политика “. Манолова се включи в митинга на жителите, които са срещу построяването на осеметажна постройка директно до детска градина вместо да се разшири градината.

„ По време на акцията за кмет се поеха доста обещания от кметския екип на Фандъкова, че ще има детски площадки, детски градини, че ще спре презастрояването и приоритет ще са кварталите, а притежателите ще са обезщетени съответно. Нищо обаче не се е трансформирало за една година, нито прочее за 10 – 7000 деца чакат за детска градина, а презастрояването в София продължава. Явно екипът на госпожа Фандъкова не счита, че обещанията би трябвало да се съблюдават, а жителите – да се слушат “, разяснява Манолова.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР